h

Jeugd

9 april 2017

Coalitie blijft nee zeggen tegen Natuur,Milieu Educatie ( NME) .

Foto: SP

Het voorstel van de SP om natuur en mileu educatie weer te gaan subsidieren heeft geen meerderheid behaald omdat de coalitie zich vasthield aan haar eerdere beslissing. Dit desondanks dat er kinderen van de horizon stad en Anne frank aanwezig waren om het belang van natuur en mileu educatie te vertellen tijdens de raadsvergadering van 30 Maart jl. Het mooie inspreken van de betrokken kinderen heeft niet mogen baten, zei hadden ook foto`s van de diverse activiteiten meegenomen.

Lees verder
17 juli 2016

Armoede beleid maakt inhaalslag door jeugdfonds

De gemeente Doesburg heeft zich aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Het fonds stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 17 jaar, die in Doesburg in gezinnen met weinig geld opgroeien. Het fonds draagt op die manier ook bij aan een creatieve samenleving, waarin kinderen hun talenten en hun zelfverzekerdheid verder kunnen ontwikkelen.

Lees verder
13 juni 2015

College negeert wensen burgers en schaft schoolzwemmen af

Het zal u niet ontgaan zijn dat de SP is blijven vechten voor het behoud van schoolzwemmen. Er zijn honderden handtekeningen opgehaald maar dit mag niet baten. Alle handtekeningen verdwijnen in een la van de wethouder en de wensen van de burgers worden genegeerd.

Lees verder
9 mei 2015

SP Doesburg vecht door voor schoolzwemmen

Foto: Jelle Berends / SP Doesburg

De SP is van mening dat er “geen nieuwe bomen opgetuigd” moeten worden en men niet “de hand op hoeft te houden” zodat kinderen zich kunnen redden in het water. Kinderen in waterland Nederland dienen traditiegetrouw samen met hun schoolmaatjes watervrij gemaakt te worden door schoolzwemmen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier