h

Hofman op één, Hammink op twee!

16 februari 2006

Hofman op één, Hammink op twee!

Dagblad de Gelderlander heeft de beste raadsleden van Doesburg aangewezen. Het allerbeste raadslid is D66-er Frans Hofman, op twee staat SP-er Gerrit Hammink, op drie plaatst de krant Klazien Blok (CDA).

Hofman heeft de eerste plaats te danken aan zijn grote betrokkenheid, zijn inzet en zijn grote dossierkennis. Hij is 25 jaar actief voor D66, en inmiddels tien jaar raadslid. ’Als éénmans-oppositiepartij gaat Hofman de aanval niet uit de weg. Hij zegt waar het op staat en schroomt niet om een wethouder stevig aan te pakken'.

Over Hammink (sinds acht jaar in de raad van Doesburg) schrijft de Gelderlander: ‘Deze rassocialist verdient zijn plek in de top drie door zijn bevlogenheid, betrokkenheid en net als Hofman aan zijn grote dossierkennis: hij bereidt zich goed voor, kan enorm uitweiden, maar laat zich niet met een kluitje het riet insturen, hoe lang een vergadering ook duurt’.

Op plaats drie eindigt CDA-fractievoorzitter Klazien Blok: ‘Altijd beknopt, maar ondanks de ogenschijnlijk bescheiden inbreng wordt er rekening gehouden met wat ze zegt’.

U bent hier