h

De SP in Bronckhorst: Agnes Kant trapt af

22 maart 2006

De SP in Bronckhorst: Agnes Kant trapt af

22-03-2006 • Nee, het is geen grap! Op zaterdag 1 april a.s. zal de Socialistische Partij officieel in actie komen in de gemeente Bronckhorst.

Op deze dag zal de SP-werkgroep Bronckhorst in gezelschap van 2e kamerlid Agnes Kant en de Doesburgse SP-wethouder Willem Bouman haar intocht maken in het kleinste stadje van Nederland. Om 13.30 uur zal deze delegatie met de pont het stadje Bronkhorst aandoen. Na het officiële gedeelte zal Agnes Kant de eerste inwoners van onze gemeente bezoeken en enquêteren. Vervolgens zullen Bronckhorster SP’ers in Steenderen verder gaan met het bezoeken en enquêteren van de inwoners van de gemeente.

De basis van de partij ligt op het lokale vlak. De SP heeft zitting in de raden van 96 gemeenten, maar nog niet in die van Bronckhorst. Voor SP’ers in Bronckhorst is dit eind vorig jaar de reden geweest een werkgroep op te richten. Inmiddels wordt er actief gewerkt aan het neerzetten van de partij in Bronckhorst en in het scholen van de leden. Actie voeren om misstanden op lokaal niveau te bestrijden is de kracht van elke SP-afdeling in ons land. Daarom wil de SP-werkgroep Bronckhorst die zaken, die in de verschillende kernen van onze gemeente tot ongenoegen van de inwoners leiden, in kaart gaan brengen. Om dit te realiseren zullen alle inwoners in de loop van dit jaar bezocht en geënquêteerd worden door leden van de SP.

U bent hier