h

Veel schuiven bij installatie nieuwe raad

16 maart 2006

Veel schuiven bij installatie nieuwe raad

Burgemeester Overweg heeft even wat moeten puzzelen, maar is er uit: alle fracties kregen hun plek toegewezen in de nieuwe raad van Doesburg. Jolanda Klein Reessink (SP) wordt fractiemedewerker.

Links van de burgemeester zitten nu achtereenvolgens de Stadspartij (2 leden) en de SP (6). Als gevolg hiervan verhuist de PvdA naar de rechterzijde. Daar zitten nu eerst de VVD (2), vervolgens het CDA (1), de PvdA (3) en tot slot D66 (1).

Dinsdag werd afscheid genomen van de leden die niet zullen terugkeren in de nieuwe raad. Voor de SP ging het om Jolanda Klein Reesink. De afgelopen vier jaar was ze actief in de commissie VROM, met bijzondere inzet voor natuur en groen. Gelukkig blijft Jolanda actief bij de SP, nu als fractiemedewerker. Zo is een en ander beter te combineren met haar drukke werk als docente biologie.

U bent hier