h

Speeltuinen moeten én kunnen beter

17 oktober 2006

Speeltuinen moeten én kunnen beter

Op Zaterdag 14 oktober is, na maanden stevig onderzoek, door de SP het verslag gepresenteerd en overhandigt aan wethouders Frans Hofman, die dit dankbaar in ontvangst heeft genomen.

De overhandiging vond plaats om 11.00 uur naast het stadhuis, waar ook het springkussen was geplaatst. Het springkussen werd goed bezocht door de kinderen, die naast het springen ook geschminkt konden worden, waar natuurlijk druk gebruik van werd gemaakt.

"speeltuinactie"

De SP heeft een een rapport geschreven waarin per speeltuin beschreven wordt hoe de speeltuin verbeterd kan worden. Ook zijn er algemene aanbevelingen voor het gemeentebestuur geformuleerd. Het hele rapport vindt u hier.

"speeltuinactie

U bent hier