h

Willem Bouman: ‘We gaan voor resultaat"

23 november 2009

Willem Bouman: ‘We gaan voor resultaat"

Willem Bouman is nu bijna acht jaar wethouder. Samen met de andere partijen werkt zijn SP aan een beter en sterker Doesburg. Dat is mogelijk, zegt hij, ook in slechte tijden.

Bouman: ‘Doesburg heeft een mooi verleden, we zetten ons nu in voor een mooie toekomst. Onze stad is zelfstandig gebleven en kan inmiddels een stootje hebben. We werken succesvol samen in de Achterhoek om mensen aan werk te helpen. Er is meer aandacht gekomen voor de wijken en voor betaalbaar wonen. We maken Doesburg aantrekkelijker voor jong en oud en houden onze voorzieningen op orde. En wie zorg of hulp nodig heeft, die krijgt die zorg of hulp ook.

Bouman

Toch zijn er lastige tijden aangebroken.De crisis berooft onze inwoners van hun werk en van hun zekerheid.De komende tijd zullen de gemeenten
minder geld krijgen. Het gemeentebestuur heeft de eerste forse maatregelen genomen om kosten te besparen en zal daarmee door moeten gaan.

Samenwerking in de gemeenteraad is van belang om de gevolgen van de crisis goed op te vangen. En naast eendracht is optimisme nodig! De vernieuwing van de Ooi laat zien hoe een wijk er weer helemaal bovenop kan komen als je er samen de schouders onder zet. Woningcorporatie, wijkraad, provincie en gemeente investeerden samen in wonen, veilig verkeer, winkelen, recreëren, en spelen. De SP gaat voor resultaat en wil gezamenlijk verder werken aan een mooi, sterk en toekomst bestendig Doesburg. We hebben er ideeën voor en gaan daarover graag met iedereen het gesprek aan!’

U bent hier