h

SP Doesburg presenteert kandidaten gemeenteraad

2 februari 2014

SP Doesburg presenteert kandidaten gemeenteraad

De SP maakt haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Als lijsttrekker is Patrick Ott gekozen. Als nummer twee volgt het huidige zittende raadslid Petra Franken. Kandidaten drie tot en met vijf zijn allen nieuwe gezichten. Een korte presentatie:

1.       Patrick Ott: “Ik wil me samen met de mensen inzetten voor een sociaal Doesburg.”

Patrick werkt bij de sociale werkvoorziening Presikhaaf als projectmedewerker, en ziet hoe desastreus de bezuinigingen voor mensen in de WSW uit gaat pakken.

2.       Petra Franken: “Andere partijen zullen in de campagne mooi weer spelen, maar de plannen voor na de verkiezingen betekenen slecht sociaal weer. Stem op een partij waar u ook na de verkiezingen op kunt rekenen….”

Petra is SP-raadslid in Doesburg en gemeenteambtenaar in Bronkhorst.

3.       Heidy Melissen: ”Ik laat het niet gebeuren dat mensen die zorg nodig hebben niet meer kunnen rekenen op onze zorg. Daarom ben ik in actie gekomen.”

Heidy werkt in de thuiszorg en is mede-initiatiefnemer van de actiegroep Zorg voor Elkaar.

4.       Marion Berends: “ Het is treurig dat er een voedselbank moet bestaat. Die zou overbodig moeten zijn. De gemeente moet zich veel actiever opstellen om mensen te helpen uit de armoede te komen, en schulden te voorkomen.”

5.       Bülent Yildiz: “In mijn pizzeria hoor ik veel dat me motiveert om zaken aan te pakken. En er kan meer gedaan worden om de leegstand in de binnenstad aan te pakken.”

Bülent is jurist en heeft o.a. een pizzarestaurant in het centrum

6.     Bas de beer        

7.     Petra Senhorst

8.     Erdogan Kaya

9.     Johachim Brunsveld

10.   Jos van der beek

11.   Margriet Ton

 

 

U bent hier