h

Campagne Tijd!

16 maart 2014

Campagne Tijd!

De laatste dagen voor de verkiezingen zijn aangebroken en natuurlijk zijn we druk-druk-druk. Maar we doen het graag, want het is belangrijker dan ooit dat mensen hun stem gaan uitbrengen. De opkomst dreigt gevaarlijk laag te worden en dat is zorgelijk.

Het heeft toch geen zin.”, “Ze doen toch wat ze zelf willen.” Dit zijn uitspraken die we vaak hoorden, maar kom op mensen, probeer in ieder geval mensen de stad te laten besturen die voor jullie belangen opkomen! Die de mensen voor laten gaan op prestige projecten, die aan alle burgers van onze stad denken, ook aan degenen die het kwetsbaarst zijn, onze ouderen en zieken. Aan degenen die hard geraakt zijn in de crisis, die hun werk en andere zekerheden zijn kwijtgeraakt.

Om u ervan te overtuigen om vooral te gaan stemmen en er goed over te denken welke partij uw belangen het best behartigd, is SP Doesburg al maanden bezig geweest in de stad, bij supermarkten om onze boodschap, SP werkt aan een sociaal Doesburg! te verspreiden. Heel Doesburg heeft de verkiezingskrant in de bus gehad en deze is afgelopen zaterdag ook weer uitgedeeld samen met heerlijke snoeptomaatjes. Wilt u meer weten over het verkiezingsprogramma dan wat hierin te vinden is? Dan kunt u hier ons programma downloaden. Of toch de verkiezingskrant gemist? Ook die is hier te downloaden.

Afgelopen week is SP Doesburg begonnen met het verspreiden met de tomaten flyer, waar de hoofdlijnen voor onze plannen nog even kort worden weergegeven. Velen zullen het al in de brievenbus hebben gehad, ook heeft een onvermoeibare ploeg SP ers de flyer in verschillende wijken persoonlijk afgegeven met de dringende boodschap om toch vooral te gaan stemmen! Hebt u deze tomatenflyer nog niet, wees ervan overtuigd dat deze voor dinsdagavond bij u op de deurmat valt!

Tot woensdag bij de stembus en breng daar uw stem uit voor een 100% sociaal Doesburg!

U bent hier