h

Welkom in Loesburg

17 oktober 2015

Welkom in Loesburg

Foto: SP

Loes van der Meijs wordt burgermoeder van Doesburg. Van de 53 kandidaten kwam Loes van de Meijs ,54 jaar en vrouw, als beste uit de bus. De vertrouwenscommissie was unaniem in haar aanbeveling en in de raad van 15 oktober werd deze beslissing door de gehele raad overgenomen.

De nu nog VVD wethouder van Onderwijs en Cultuur in Doetinchem wordt omschreven als goedlachs, duidelijk, en een goede luisteraar die niet over zich heen laat lopen.

De SP ziet in Loes van de Meijs de netwerker en verbinder die Doesburg nodig heeft in al haar samenwerkingsverbanden. Zij kan haar mannetje staan en samenwerking zoeken met andere gemeenten zonder de regie of positie te verliezen. Doesburg moet niet een Gallisch dorp worden.

Loes van der Meijs heeft ook een goed regionaal netwerk maar staat net buiten de regio om een frisse blik te hebben maar ook weer dichtbij genoeg om feeling te hebben met Doesburg.

En bovendien krijgt Doesburg met Loes van der Meijs iemand die boven de partijen staat en, naar eigen zeggen, die er is voor alle Doesburgers; Jong en oud. arm en rijk.

De SP feliciteert Loes (mogen we dat zeggen?)  en zien uit naar de samenwerking.

 

U bent hier