h

Comité Doesburg voor een Nationaal Zorgfonds

8 juni 2016

Comité Doesburg voor een Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Worstelt u ook met het huidige zorgsysteem, het hoge eigen risico en de macht van de zorgverzekeraars? Kom dan naar de informatieavond op 20 juni a.s. om 19:30 in het Arsenaal en steun onze strijd voor een nationaal zorgfonds.

Het is tijd voor een nationaal Zorgfonds. Met een uitgebreider Basispakket en zonder eigen risico. Fysiotherapie, geestelijke gezondheidszorg en tandarts terug in het basispakket. De steun groeit landelijk, ook artsen en therapeuten zijn hier erg enthousiast over. Ook zij zien de problemen met het huidige systeem alleen maar groeien.

Op 25 mei is het actiecomité Doesburg voor een nationaal Zorgfonds opgericht. Zij zijn bereikbaar via het email adres doesburgzorgfonds@gmail.com Zij zullen zich gaan inzetten om ook in Doesburg dit initiatief bekendheid te geven. Meer informatie zal u binnenkort bereiken via media of uw brievenbus.
Steun het Nationaal Zorgfonds, sluit u aan via https://nationaalzorgfonds.nl/ en kom maandagavond 20 juni naar het Arsenaal. De zaal is vanaf 19.30 open en de toegang is uiteraard gratis, net als een kopje koffie of thee.

U bent hier