h

SP Doesburg bezorgt 6000 SP kranten

2 november 2020

SP Doesburg bezorgt 6000 SP kranten

Foto: SP DOESBURG / Magda Rijk
In een oplage van maar liefst ruim een half
miljoen kranten gaan SP-vrijwilligers de komende tijd deze krant uitdelen in
Nederland. De kranten worden deur aan deur bezorgd in de buurt. Zo’n 15 vrijwilligers van SP Doesburg bezorgen de komende tijd 6000 kranten van de SP.
     

Al sinds 2008 publiceert de SP haar eigen krant. ‘De SP krant heeft een lange historie. Maar deze krant, in een nieuw jasje,is extra bijzonder en staat in het teken van de komende verkiezingen. Ons land moet eerlijker, en in de krant schrijven we over onze plannen. Daarnaast vertellen mensen in de krant over hoe zij samen met de SP opstaan voor een eerlijker Nederland. Zoals huurders die samen met de SP protesteren tegen de huurverhoging, zorgverleners die in actie komen voor goede zorg en de ouders die slachtoffer zijn van de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst die zich samen met de SP organiseren voor compensatie,’ zegt SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen.

U bent hier