h

Spreekuur SP hulpdienst in Doesburg

30 december 2020

Spreekuur SP hulpdienst in Doesburg

Spreekuur SP Hulpdienst in Doesburg
Mensen die vragen of problemen hebben met bijvoorbeeld verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie kunnen elke 3e woensdag van de maand van 18.30 tot 19.30 uur terecht op het inloopspreekuur bij de hulpdienst van de SP afdeling van Doesburg.
Adres: Kindervreugd, Marijkestraat 1 te Doesburg.
U kunt er terecht voor informatie en advies en wordt, indien nodig, doorverwezen naar een deskundige die u verder kan helpen. Iemand van de hulpdienst kan ook met u meegaan. Deze dienst is gratis en voor iedereen.
Aarzel dus niet als u denkt ondersteuning te kunnen gebruiken.
Buiten deze tijden kunt u ons bereiken op de volgende manieren
Telefoon:
06-39425547 (bereikbaar op maandag t/m donderdag van 18.00 t/m 19.30 uur
E-mail doesburg@sp.nl

U bent hier