h

De Doesburgse kinderkleding-en speelgoedbank is een feit!

28 november 2021

De Doesburgse kinderkleding-en speelgoedbank is een feit!

Foto: Michael Bouwman / Nicole Hammink

De Doesburgse kinderkleding- en speelgoedbank is een feit!! Ondanks het barre weer hebben we vandaag 6 kinderen (en ouders) ontzettend blij kunnen maken met mooie en praktische kleding. Winterjassen, spijkerbroeken en warme truien. Door gulle donateurs was het allemaal in de juiste maat aanwezig. Alle kinderen hebben speelgoed kunnen uitzoeken en zijn met blije gezichtjes de deur uit gegaan. Met een team enthousiaste vrijwilligers staan we elke vrijdag tussen 15:00-17:00 klaar voor eenieder die dit nodig heeft. Mocht u nou denken, de stap is te groot, ik ga toch maar niet. Dan bent u juist welkom en mag u mij persoonlijk benaderen. Discretie gewaarborgd. Bel gewoon 06-48749972 

Wellicht kunnen we u met nog veel meer helpen dan alleen kleding en speelgoed.

Reactie toevoegen

U bent hier