h

Blog Marion Berends

9 oktober 2015

Fractieassistenten zorg voor elkaar niet voor jezelf

Boos ben ik, maar ook teleurgesteld over de wereld waar het alleen nog maar lijkt te gaan om jezelf zoveel mogelijk te verrijken. Zonder rekening te houden met de medemens die in alles benadeeld wordt en zichzelf in een afgrond ziet glijden.

Lees verder
3 juli 2015

Positiviteit is moeilijk met lege portemonnee

Er is binnen de Doesburgse gemeenteraad, en ook daarbuiten, de verzuchting dat er eens wat minder gezeurd moet worden en men positief moet zijn. Omdat een positieve instelling je een positief leven brengt. Laat me dat eens even rechtzetten want dit raakt kant noch wal. Want positiviteit betaalt de rekeningen niet, en vult geen hongerige kindermonden en zet ze ook niet in de kleren. Juist om die mensen maak ik me veel zorgen omdat het veel te lang duurt voordat ze geholpen worden.

Lees verder
3 maart 2015

Met de knollen de pot in

Het ergert me de laatste maanden meer en meer dat er zo gemakkelijk omgegaan wordt met het gemeenschapsgeld van Doesburg, de algemene reserve. Alles wat bij elkaar gegraaid kan worden kan worden verdwijnt daarin en als er wat uit gaat komt het steevast ten goede aan toeristen en bedrijven. Nooit eens voor de burgers.

Lees verder

U bent hier