h

Nieuws van de afdeling

2 augustus 2020

de zorg verdient meer dan applaus

Foto: Michael Bouwman / Magda Rijk

Actie beloon de helden zaterdag 1 augustus bij de dekamarkt

Lees verder
21 juli 2020

SP in Doesburg wil meer waardering voor de zorg

Onze zorg verdient meer dan alleen applaus. Dat is de titel van de petitie die de SP is gestart en die inmiddels al honderdduizend keer is ondertekent. In Doesburg is de lokale SP-afdeling ook druk bezig om steun op te halen voor de petitie. Op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur, 25 juli bij de Aldi, 1 augustus bij de Dekamarkt en 8 augustus in de Binnenstad willen wij graag met u in gesprek hierover en u vragen om onze petitie te ondertekenen.

Lees verder
26 juni 2020

verhoging minimumloon

Foto: michael bouwman

Honderdduizenden mensen zorgen ervoor dat onze samenleving blijft functioneren in moeilijke tijden, terwijl ze zelf rond moeten komen van minder dan 14 euro per uur. Zij hebben helaas de afgelopen jaren niets gevoeld van de economische groei. Mensen die het minimumloon verdienen profiteren niet mee. Sterker nog, hun inkomen is in de afgelopen 40 jaar 20% minder waard geworden! En dit terwijl de winsten van grote bedrijven groter en groter werden.

Lees verder
23 juni 2020

Actie 0% huurverhoging Woonservice IJsselland

Foto: Michael Bouwman / Frans Schilderman

op 22 juni zijn we naar Woonservice IJsseland gegaan om samen met Huurders uit Doesburg een petitie te overhandigen.

Lees verder
19 juni 2020

Doesburgse huurders bieden petitie aan tegen huurverhoging in coronatijd

Foto: Michael Bouwman / SP

Op maandag 22 juni om 11.30 uur biedt een groep Doesburgse huurders een petitie aan woningbouwvereniging IJsselland met de oproep de huren niet te verhogen per 1 juli.

Lees verder
31 mei 2020

Ook in Doesburg geen huurverhoging in coronatijd

Woningbouwvereniging IJsselland blijft bij zijn besluit de huren per 1 juli te verhogen. Zoals u eerder al heeft kunnen lezen vinden wij dat niet gepast in deze tijd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier