h

Nieuws uit 2017

29 december 2017

SP Doesburg stelt kieslijst vast

Afgelopen dinsdagavond 19 december is op de algemene ledenvergadering van de SP de kieslijst vast gesteld. Eerder al was Heidy Melissen gekozen tot lijsttrekker. Nummer twee op de lijst is Patrick Ott, drie Nicole Hammink, vier Michael Bouwman, en vijf Petra Franken.

Lees verder
11 december 2017

De dappere meesters en juffen....

Foto: sp doesburg / sp doesburg
Morgen, 11 december, staken de dappere meesters en juffen in het primair onderwijs. Wij als SP Doesburg staan vierkant achter jullie. Gisteren zijn we bij alle scholen in doesburg langs geweest om onze waardering en solidariteit uit te spreken.
Lees verder
7 december 2017

SP wil mening horen van Doesburgers over afvalbeleid

Foto: www.arnhem-direct.nl / www.arnhem-direct.nl

De gemeente Doesburg schaft de grijze afvalbak af. In plaats daarvan komen er ondergrondse afvalbakken in de wijken. Hier is veel kritiek op gekomen. De wethouder moet na aandringen van de gemeenteraad met een nieuw voorstel komen. De SP wil daarom graag van bewoners horen wat zij willen.

Lees verder
2 december 2017

NATUUR,MILIEU EDUCATIE ( NME) BLIJFT!

Foto: SP

De gemeente gaat naar aanleiding van het voorstel van de SP de natuur en milieu educatie weer subsidiëren.

Lees verder
27 november 2017

Heidy Melissen wordt de nieuwe lijsttrekker van de SP Doesburg.

Foto: eigen foto

Dinsdagavond 21-11-2017 is Heidy Melissen unaniem verkozen door de leden van de Doesburgse SP om de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 aan te voeren.

Lees verder
13 juli 2017

Kadernota 2018

Dinsdag 11 juli is de kadernota 2018 behandeld in de gemeenteraad van Doesburg. Hierin staan voorstellen voor aanpassingen in de begroting. Deze zijn heel bescheiden aangezien er volgend jaar verkiezingen zijn en dan de coalitie een geheel andere vorm kan hebben. Hieronder vindt u onze bijdrage:   

Lees verder

Pagina's

U bent hier