h

Nieuws uit 2014

31 december 2014

voorSPoedig 2015

Foto: SP
Lees verder
28 december 2014

Burgemeester Kees Luesink overleden

Foto: SP

Zaterdag 27 december is de burgemeester van Doesburg, de heer Kees Luesink, overleden. De SP wil haar diepe respect betuigen voor de wijze waarop burgemeester Luesink gevochten heeft om deze vreselijke ziekte te bevechten.

Lees verder
24 december 2014

Verhuizing Milieustraat en Stadswerf

Bij de SP is verontwaardiging en verbazing gerezen aangezien de gemeenteraad voornemens van het college moet vernemen via de media. Bovendien lijkt het in de media of de verhuizing al in kannen en kruiken is, terwijl er nog vele losse eindjes zijn. De SP is altijd al tegen dit plan geweest maar van de voorwaarden die andere partijen hebben gesteld is lang niet duidelijk of hier aan kan worden tegemoet gekomen.

Lees verder
2 december 2014

SP vindt bezuiniging thuishulp onacceptabel

De SP Doesburg zal niet instemmen met nieuwe WMO verordening voor 2015. Volgens de fractie staat het staat bol van vaagheid en dwaalsporen. Het enige wat wel duidelijk is dat er over de hele linie 40% bezuinigd wordt. Het kan niet anders dan dat dit gaat leiden tot grote problemen in de Thuiszorg, voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten.

Lees verder
28 november 2014

Geen dwang bij de tegenprestatie

SP is landelijk en ook per afdeling er heel duidelijk over. Geen dwang tot tegenprestatie voor uitkeringsgerechtigden. Aandringen om iets te ondernemen, mensen laten zien wat er mogelijk is, daar is de SP direct voor. Maar zeker niet mensen dwingen tot werk waar ze niets mee hebben wat hen zal frustreren en tot ontevredenheid zal leiden.

Lees verder
28 november 2014

Inhoudelijke behandeling Presikhaaf Bedrijven

Al maanden lang pleit de SP in Doesburg om inhoudelijke behandeling van de situatie van Presikhaaf Bedrijven. Hier kwamen alleen vage uitspraken als dat Presikhaaf toch steeds weer op de agenda stond van commissie vergaderingen. Ook pleitte de SP steeds om vergaderingen van het Algemeen Bestuur van Presikhaaf na de gemeenteraadsvergadering te houden, maar ook hier was weinig reactie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier