h

Nieuws uit 2015

29 december 2015

2016

Foto: Jelle Berends
Lees verder
23 december 2015

370 dagen Gosse

Tijdens de laatste raadsvergadering van waarnemend burgemeester sprak de SP hun waardering uit voor Gosse Noorderwier.

Lees verder
21 december 2015

Eerlijke loon voor medewerkers in sociale werkvoorziening

In de raad van december heeft de SP een motie ingediend om de werknemers van de sociale werkvoorziening een steuntje in de rug te geven om tot een actuele CAO te komen. Tot onze verbazing was er geen meerderheid om de motie aangenomen te krijgen.

Lees verder
21 december 2015

Welkomstcadeau voor Loes

Tijdens de installatie als burgemeester van onze mooie Hanzestad dat 18 december even 'Loesburg' mocht heten, vroeg burgemeester Loes aan de raadsleden om haar mee te nemen in wat zei belangrijk vinden voor Doesburg.

Lees verder
16 december 2015

Gemeente Doesburg laat kwetsbare in de kou staan

De gemeente Doesburg dwingt een groep van haar meest kwetsbare inwoners, de chronisch zieken en gehandicapten een nog duurdere zorgverzekering af te sluiten, in plaats van hen tegemoet te komen in de hoge zorgkosten.

Lees verder
11 december 2015

Doesburgse gemeenschap betaalt fractieassistenten

De fracties van gemeente Doesburg, op de SP en Groen Links na, hebben besloten om de fractieassistenten een financiële vergoeding te geven. De redenen die zij opgeven zijn divers, van waardering voor hun inzet en vergoeding voor IPAD voor papierloos vergaderen, tot scholing. Het komt er echter op neer dat de fractieassistenten betaald worden van gemeenschapsgeld.

Lees verder

Pagina's

U bent hier