h

Nieuws uit 2018

12 augustus 2018

EERLIJK LOON

Foto: sp / sp

De SP Doesburg is aan de deur geweest bij mensen waarvan we weten dat ze werken bij de sociale werkvoorziening. 

Lees verder
12 augustus 2018

Vol Energie!!!

Foto: sp doesburg / sp doesburg

Zo noemt het nieuwe college het…… Maar wat is dat nu eigenlijk.

Lees verder
12 augustus 2018

Volg SP Doesburg op facebook

Volg de SP op Facebook. Het is niet zo dat we facebook promoten maar het geeft ons de mogelijkheid om u snel, kort en bondig te informeren. (En krantenartikelen te plaatsen zonder beboet te worden) 

Lees verder
28 mei 2018

Uitbreiding in Fraterwaard: Een goede afloop, foute aanpak!

Foto: st fraterwaard / st fraterwaard

Inwoners van Doesburg die zich betrokken voelde bij de utbreiding van Rotra en Ubbink waren in de tropische hitte afgereisd naar de Ijsselhoeve. Het leidde tot een verhitte bijeenkomst niet alleen vanwege het weer maar ook vanwege de frustratie die de betrokkenen hebben. Maar zei kregen goed nieuws; het voorkeursontwerp wordt niet uitgevoerd omdat dit te duur is.

Lees verder
3 mei 2018

GEEN STEUN VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING VAN DOESBURGSE PARTIJEN

Foto: sp / sp

In de raadsvergadering van April heeft de SP een motie ingediend waarin het college werd opgeroepen om zich uit te spreken tegen de plannen voor loondispensatie van Rutte III. Deze plannen maken het mogelijk om mensen met een beperking onder het minimumloon uit te betalen. Een onzalig plan, vindt de SP, dat deze groep mensen ongelijk behandeld en degradeert tot tweederangs burgers. Alhoewel de motie sympathiek werd bevonden verstopten de partijen zich achter het feit dat de financiele conseqeunties niet berekend kunnen worden.

Lees verder
3 mei 2018

Zoek een alternatief voor uitbreiding bedrijven Fraterwaard

Foto: st fraterwaard / st fraterwaard

Mevrouw Mulder, u zegt 20 maart bij omroep Gelderland over de Fraterwaard: 'Als ik moet kiezen tussen bevers en 100 man werkgelegenheid, dan vind ik dat een lastige.'

Lees verder

Pagina's

U bent hier