h

Nieuws uit 2013

1 november 2013

SP: ‘Bezuinig op gemeentelijke organisatie om sociale afbraak te voorkomen.’

Gisteravond heeft de SP haar tegenstem uitgebracht op de begroting voor 2014-2017, die door de gemeenteraad werd goedgekeurd. De  SP fractie heeft de gemeenteraad  voorgesteld om fors te gaan bezuinigen op de ambtelijke organisatie. ‘Dat is de enige manier om te voorkomen dat het in Doesburg tot een volledige sociale kaalslag komt’, zegt fractievoorzitter Petra Senhorst.

Lees verder
17 juli 2013

'Zorg Voor Elkaar Doesburg' zet Doesburg in het zonnetje

Vrijdagavond 27 september stond Hotel Doesburg in het teken van de thema-avond ‘Doesburg in het zonnetje’, dat georganiseerd werd door actiecomité ‘Zorg voor elkaar Doesburg’ en werd ondersteund door de SP-Doesburg.

Lees verder
22 juni 2013

Handen af van de Hoge Linie!

SP-raadslid Gerrit Hammink tekent stevig bezwaar aan tegen een plan voor een openbare route dwars door de Hoge Linie: 'Gaan we de zaak nu voorgoed verpesten?'

Lees verder
31 mei 2013

College lijkt bereid SP-voorstel thuiszorg te volgen

Het college gaat met de Doesburgse thuiszorgaanbieders in gesprek over verlenging van de thuiszorgcontracten met het jaar 2014. De SP stelde verlenging voor om de groeiende onrust in de thuiszorg deels weg te nemen. Goed nieuws dus, al blijft door de landelijke bezuinigingen van PvdA en VVD een kaalslag dreigen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier