h

Nieuws uit 2006

6 december 2006

Plan Koppelweg steeds concreter

Plan Koppelweg concreter
02-12-06 De nieuwbouwplannen op de Koppelweg in Doesburg worden steeds concreter. Dat blijkt uit het plan dat burgemeester en wethouders binnenkort presenteren.
Vanaf 12 december ligt het zogeheten structuurplan ter inzage. In dit plan worden de hoofdlijnen aangegeven hoe het gebied (alleen de waterzijde van de Koppelweg) ontwikkeld zou kunnen worden.

Lees verder
6 december 2006

Ludieke aktie op Kerstmarkt van 9 December: SP tomatensoep !

De SP afdeling Doesburg wass present op de Kertmarkt met lekkere tomatensoep en een wensboom !

Lees verder
29 november 2006

SP Doesburg grootste gemeente !

De uitslag van de 2e kamerverkiezingen gaven aan dat de gemeente Doesburg 1 van de meest succesvolle gemeenten van NL is !

Lees verder
30 oktober 2006

SP Doesburg organiseert verkiezingsavond met Agnes Kant

Dinsdag 7 november organiseert de SP Doesburg een openbare avond met Agnes Kant. Op deze avond wordt de film ‘Jan en alleman’ vertoond. De Film waarmee de SP de verkiezingen ingaat. Na de film kan het publiek in gesprek met Agnes Kant over de politiek, de campagne en over de vrouw achter de politica. De avond begint om 20.00 uur in Het Meulenhuus in Doesburg. Iedereen is welkom en de toegang is uiteraard gratis.

Lees verder
17 oktober 2006

Speeltuinen moeten én kunnen beter

Op Zaterdag 14 oktober is, na maanden stevig onderzoek, door de SP het verslag gepresenteerd en overhandigt aan wethouders Frans Hofman, die dit dankbaar in ontvangst heeft genomen.

Lees verder
12 oktober 2006

de Ooi: 30 km-zone voldoende effectief?

De SP peilde de meningen van Ooi-bewoners over de snelheidsremmende voorzieningen die zijn aangebracht (30 km-zone). Uitkomst: er wordt op bepaalde plekken nog steeds te hard gereden. De maatregelen zijn niet effectief genoeg. De SP vraagt het college er nog eens goed naar te kijken en maatregelen te nemen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier