h

Nieuws uit 2016

21 oktober 2016

ALGEMENE BESCHOUWINGEN: geld van de zorg moet naar de zorg

Foto: SP

De SP is akkoord gegaan met de begroting met uitzondering van het personeelsplan omdat er onvoldoende inzicht is in de resultaten en zeker niet akkoord dat WMO-geld dat bedoeld is voor zorg wordt ingezet om de begroting dekkend te maken. Geld van de zorg moet naar de zorg.

Lees verder
19 oktober 2016

CETA-TTIP protest zaterdag 22 oktober Amsterdam

Foto: ttipalarm

Zoals al besproken op de algemeen ledenvergadering van 18 oktober en toegelicht met een aantal filmpjes is er komende zaterdag 22 oktober in Amsterdam (Museumplein 13 uur) een grote demonstratie/manifestatie tegen CETA/TTIP. 

Lees verder
18 oktober 2016

Grote overeenstemming onder aanwezigen. Eén zorgverzekering voor iedereen, met een fatsoenlijk pakket en geen Eigen Risico.

Foto: frans van der krul

Maar liefst 65 mensen bezochten openbare bijeenkomst de over de campagne voor een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico in het Arsenaal te Doesburg.

Lees verder
12 oktober 2016

Het politieke circus om de kermis

In de lokale pers zijn er divers opinies geplaatst door politieke partijen omdat bij de commissie VROM/BO van de gemeente Doesburg gesproken is over de toekomst van de kermis.

Lees verder
12 oktober 2016

SP DOESBURG START MELDPUNT OVER RSR

Foto: Flicker

De SP Doesburg zet een meldpunt op over RSR revalidatieservice naar aanleiding van tal van klachten in de regio over het bedrijf uit Silvolde. De klachten variëren van lange wachttijden voor reparatie en het niet terug bellen als je met pech onderweg staat tot extra kosten voor het bellen met de RSR.

Lees verder
7 oktober 2016

Zorg(en) in Bronckhorst

Foto: Ad Valentijn

Wethouder Antoon Peppelman (PvdA) van de gemeente Bronckhorst legt de uitspraak van de Centrale Raad voor Beroep van 18 mei in Utrecht naast zich neer.

Lees verder

Pagina's

U bent hier