h

Nieuws uit 2012

12 december 2012

Thuiszorgmedewerkers starten actie tegen kabinetsplannen:

Comite Zorg voor Elkaar
De nieuwe kabinetsplannen pakken desastreus uit voor zorg voor ouderen, mensen met een beperkingen en chronisch zieken. Thuiszorgmedewerkers zijn boos en bezorgd over het lot van de mensen waarvoor ze nu nog zorgen maar in de nabije toekomst niet meer. Deze signalen waren aanleiding voor de SP voor een actiebijeenkomst. Daarop hebben de thuiszorgmedewerkers het comité Zorg voor Elkaar opgericht.

Lees verder
1 december 2012

Kinderen in armoede, dat pikken we niet!

Kinderen van de Rekening
De Doesburgers brachten vandaag een flinke berg kinderschoeisel naar de SP-kraam op de driesprong. De armoede onder kinderen werd zo eens stevig aan de kaak gesteld. De ontluistering over de kabinetsplannen van VVD en PvdA is groot in Doesburg, zo bleek.

Lees verder
25 november 2012

Inzamelingsactie kinderschoenen

Kinderen van de RekeningRuim 350.000 kinderen in Nederland groeien op in armoede. Voor hen is er geen geld voor gezonde voeding, kleding of sportclub. Zij krijgen de rekening van de crisis gepresenteerd. Wij vinden dat onacceptabel en willen dat veranderen.

Lees verder
20 november 2012

'Onze grootste zorg, dat zijn onze cliënten'

Bijeenkomstthuiszorg
Overweldigende opkomst. Meer dan dertig thuiszorgmedewerkers kwamen gisteravond bij elkaar om het verzet te starten tegen de kabinetsplannen voor de sloop van de thuiszorg: 'Wij vrezen voor ons werk, maar onze grootste zorg, dat zijn onze cliënten!'.

Lees verder
14 november 2012

Redt de thuiszorg!

De SP roept thuiszorgmedewerkers in Doesburg bijeen om te gaan knokken voor de toekomst van de thuiszorg. Thuiszorgers zijn bang om hun werk te verliezen en vragen zich af of hun cliënten straks nog wel de hulp zullen krijgen die ze nodig hebben. Maandag 19/11, 19.30 uur, speeltuin Marijkelaan.

Lees verder
14 november 2012

Dollende Pieten eisen oplossing voor bibliotheektarief

SuperPieten
Gisteravond vielen twee Zwarte Pieten binnen bij de raadscommissie MO op het Doesburgse stadhuis. Ze hadden in de stad veel klachten gehoord over het nieuwe bibliotheektarief en vroegen wethouder Jansen om met een oplossing te komen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier