h

Nieuws uit 2009

11 december 2009

Hoop voor Het Plein

Opvangvoorziening Het Plein wordt waarschijnlijk gered na overleg van wethouder Willem Bouman met Zozijn Op Pad en Radar/GGNet.

Lees verder
5 december 2009

"Doe iets met je woede!"

De regelmatige bezoekers van Het Plein zijn boos en verdrietig over de aankondiging dat de Radar-vestiging gaat sluiten. Wethouder Willem Bouman wil zoeken naar een oplossing.

Lees verder
27 november 2009

Sportplek op Beinum

Bij de plaats van huidige trapveldje bij het scholencomplex op Beinum komt een nieuwe sprotvoorziening.

Lees verder
23 november 2009

Rust op Hoge Linie niet verstoren

De discussie lijkt gestart over het verder openstellen van de Hoge Linie, ten noorden van de N317. Sommigen pleiten ervoor om meer bomen en struiken te verwijderen, zodat vrij zicht ontstaat op de vestingwerken. ‘Niet doen’, zegt Gerrit Hammink van de SP. ‘Het is nu beschermd natuurgebied dat alleen onder begeleiding mag worden betreden. Dat moeten we vooral zo laten.

Lees verder
23 november 2009

Willem Bouman: ‘We gaan voor resultaat"

Willem Bouman is nu bijna acht jaar wethouder. Samen met de andere partijen werkt zijn SP aan een beter en sterker Doesburg. Dat is mogelijk, zegt hij, ook in slechte tijden.

Lees verder
20 november 2009

Het hart van de Ooi klopt weer!

Woningen die slecht werden onderhouden, leegstaande winkels, verpauperde leefomgeving. Dat was het beeld van de Ooi, een tijdje geleden. Hoe anders ziet het er nu uit!

Lees verder

Pagina's

U bent hier