h

Nieuws uit 2005

30 december 2005

Willem Bouman: "Doesburg groot genoeg voor twee voetbalclubs"

Weet u het nog? Een tijd geleden ontstond enige commotie toen ik me als sportwethouder bereid toonde steun te geven aan Sportclub Angelo Vooruit voor het organiseren van zaalvoetbal in de Docshophal, dat met name gericht was op de ongeorganiseerde voetballende jeugd.

Lees verder
24 december 2005

Onderzoek Koppelweg gaat door

PvdA, CDA en VVD steunen verder onderzoek naar nieuwbouw in het Koppelweggebied. Het feit dat Sportclub Doesburg géén van de getoonde mogelijkheden voor verplaatsing ziet zitten is voor deze partijen geen reden om er nu van af te zien. Grote zorgen over de natuur en de rust in de Lage Linie.

Lees verder
6 december 2005

Kerstmarkt in Doesburg

Zaterdag 10 december kerstmarkt in Doesburg.

Lees verder
18 november 2005

Eerste overwinning Sportclub Doesburg inzake plannen Koppelweg

De raadzaal was te klein. De hal ook. Een honderdtal jeugdspelers van Sportclub Doesburg en een heleboel van hun ouders kwamen op donderdagavond 17 november met toeters en gejuich nog eens heel erg duidelijk zeggen waar het op staat: WIJ WILLEN NIET WEG!

Lees verder
16 november 2005

Resultaten onderzoek Doesburgse huisvuilcontainers

In de maand oktober deden medewerkers van SP afdeling Doesburg onderzoek naar de ervaringen van Doesburgse huishoudens met (collectieve) ondergrondse huisvuilcontainers. Een ruime meerderheid van 59% is tevreden over de containers, terwijl een kleine 24% aangeeft niet tevreden te zijn.

Lees verder
8 november 2005

Actie Noodrem; Agnes Kant in Velp

Op woensdagavond 16 november 2005 organiseert de SP afdeling Rheden een openbare avond over het nieuwe zorgstelsel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier