h

Nieuws, oktober 2006

30 oktober 2006

SP Doesburg organiseert verkiezingsavond met Agnes Kant

Dinsdag 7 november organiseert de SP Doesburg een openbare avond met Agnes Kant. Op deze avond wordt de film ‘Jan en alleman’ vertoond. De Film waarmee de SP de verkiezingen ingaat. Na de film kan het publiek in gesprek met Agnes Kant over de politiek, de campagne en over de vrouw achter de politica. De avond begint om 20.00 uur in Het Meulenhuus in Doesburg. Iedereen is welkom en de toegang is uiteraard gratis.

Lees verder
17 oktober 2006

Speeltuinen moeten én kunnen beter

Op Zaterdag 14 oktober is, na maanden stevig onderzoek, door de SP het verslag gepresenteerd en overhandigt aan wethouders Frans Hofman, die dit dankbaar in ontvangst heeft genomen.

Lees verder
12 oktober 2006

de Ooi: 30 km-zone voldoende effectief?

De SP peilde de meningen van Ooi-bewoners over de snelheidsremmende voorzieningen die zijn aangebracht (30 km-zone). Uitkomst: er wordt op bepaalde plekken nog steeds te hard gereden. De maatregelen zijn niet effectief genoeg. De SP vraagt het college er nog eens goed naar te kijken en maatregelen te nemen.

Lees verder
12 oktober 2006

Spelen moet beter!

De afgelopen maanden is de SP in Doesburg bezig geweest met ‘n grootschalig onderzoek naar de kwaliteit van de speeltuinen. Er zijn 30 speelterreintjes onderzocht op gebruik, kwaliteit en veiligheid. In en rondom deze terreintjes werden zo’n 200 kinderen en 140 omwonenden geïnterviewd. Conclusie: het onderhoud moet véél beter en er moet ook in nieuwe toestellen worden geïnvesteerd.

Lees verder
12 oktober 2006

College aan de slag met ‘Trots op Doesburg!’

‘Doesburg is gebaat bij een bestuur dat flink wil aanpakken’ stelde SP-lijsttrekker Willem Bouman vlak vóór de verkiezingen. Eind maart ging nieuw college van start.

Lees verder
9 oktober 2006

14 oktober: SPringen voor SPeeltuinen

De afgelopen maanden is de SP in Doesburg bezig geweest met het uitvoeren van een grootschalig onderzoek naar de kwaliteit van de speeltuinen. In totaal zijn 30 speelterreintjes onderzocht op hun gebruik, de kwaliteit en de veiligheid. In en rondom deze terreinen werden 200 kinderen en 140 omwonenden geïnterviewd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier